Hae

Zippo 29901 – Woodchuck mahogany – mahonki puu

119.00 

Zippo no. 29901 Woodchuck Mahogany – mahonki puu – harjattu messinki mahonkipuu koristeilla ja Zippo liekki logolla. Sisältää oman lahjapakkauksen.

OSTA YKSI. ISTUTA YKSI.

Zippo on Woodchuck USAn kanssa yhdessä luonut puiset laserkuvioidut mallit, jotka omalta osaltaan auttavat suojelemaan ja säilyttämään maailman metsiä. Woodchuck järjestön Buy One, Plant One -ohjelman, jokaista ostettua sytytintä kohden istutetaan yksi puu. Kukin sytytin tulee varusteltuna uniikilla koodilla, jonka avulla voit oppia puustasi, katsoa mihin puu on istutettu ja sen suoran merkityksen maailmalle.

Sytyttimellä on elinikäinen toimivuustakuu!

Huom! Kukin versio on omannäköinen – puuosissa saattaa olla erinäköisiä puun uurteita ja vaaleampia tai tummempia värejä.

SKUZ29901

Yhdysvaltalainen Zippo Manufacturing Company on vuonna 1932 perustettu yritys, joka valmistaa maailman tunnetuinta ja ostetuinta Zippo sytytintä. Sytyttimiä myydään yli 120 maassa ja niitä on valmistettu jo yli 400 miljoonaa kappaletta.

Zipon suosio perustuu laadukkuuteen ja toimintavarmuuteen, siksi se onkin ainoa sytytin, jolla on elinikäinen takuu. Zippo on laadukas lahja, joka voidaan yksilöllisesti merkata esimerkiksi saajan nimellä. Zippo sytyttimet ovat myös suosittuja keräilykohteita ja uusia malleja kehitellään joka vuosi lisää.

Zippo -sytyttimet toimitetaan tyhjänä, koska postin sääntöjen mukaan palavia aineita ei saa lähettää.

Paino 0.1 kg
Zippo leveys

Leveä

Zippo väri

Messinki / kulta

Zippo pinta

Harjattu

Zippo kaiverrusmahdollisuus?

Ei

Saatat myös pitää...

Takaisin ylös
Tuote on lisätty ostoskoriin