Korutuote - Arjen luksusta jo vuodesta 1947

Suomen Korutuote - Uutiset

13.10.2013

Suomen Korutuote Oy:n Tero Lauttanen luovutti Vuoden Korukantajan palkinnon Anne Bernerille

Messukeskuksessa 12.10.2013 luovutettiin Vuoden Korun- ja Kellonkantajan tittelit. Vuoden korunkantajaksi valittiin Anne Berner ja vuoden kellonkantajaksi Elastinen. Suomen Korutuote Oy luovutti Anne Bernerille Story by Kranz & Ziegler malliston kauniin sinertävän harmaan käärmeennahkaisen rannekorun sekä kauniisti säihkyvän viistehiotun hematiittirannekorun, joissa on upeita kivellisiä hopeaheloja koristeena. Kaunis kokonaisuus oli Anne Bernerin mieleen.

Kello- ja Jalometallitukkukauppiaat ry myöntää kellon- ja korunkantajan tunnustukset tänä vuonna jo kolmannen kerran. Aiemmin kellonkantaja-palkinnon ovat saaneet Jukka Jalonen (2011) ja Alexander Stubb (2012). Korunkantaja-palkinnon ovat puolestaan saaneet Henna Virkkunen (2011) ja Michael Monroe (2012).

Anne Bernerille koru on osa arkea ja juhlaa

Vuoden korunkantajaksi valittu Anne Berner kertoo käyttävänsä korua aina.
– Koru on osa minua. Koru antaa minulle tunnetta ja luottamusta. Koru on osa asuani ja pukeutumistani ja sitä kautta se, kuka olen muille, Berner toteaa.
Koru viestii hänen mukaansa juhlasta, ilosta, surusta, elämästä, valinnoista ja arvoista. Myös tunne ja muistot liittyvät koruihin.
– Olen perinyt äidiltäni mm. helminauhan ja sveitsiläisen kultarahan, joka on istutettu kaulakoruksi. Korut tuovat äitini lähelleni. Kun tiedän minulla olevan kova päivä edessä, pidän usein juuri näitä koruja.


Elastinen Vuoden Kellonkantaja


Elastinen kertoo olevansa tunnettu siitä, että hän on aina ajoissa. Aikatauluissa pysyminen on hänelle tärkeää.
– Minulla on lähes joka päivä tapaamisia, haastatteluja ja kuvauksia. Vaadin itseltäni paljon, ja deadlinet ja aikataulut ovat hyvä väline saada itsestään enemmän irti, Elastinen kertoo.
Kelloharrastuksensa myötä hän on oppinut arvostamaan luotettavuutta, tarkkuutta ja laatua. Kello on Elastiselle sekä käyttöesine että osa asukokonaisuutta.
– Klassinen laatukello käy tilanteeseen kuin tilanteeseen, mutta kokoelmiini kuuluu myös levysoittimen muotoinen kello. Asusteina toimivat kellot tuovat hienon yksityiskohdan esimerkiksi hihnalla tai värillään. Tykkään valita kellon asun mukaan.Vuoden Korunkantaja  - Anne Berner - palkinnon luovuttaa Suomen Korutuote Oy