Hae

ZIPPO SYTYTTIMEN KÄYTTÖOHJEET

VAROITUS

– Älä sytytä Zippoa kasvojesi läheisyydessä.
– Zippo sytyttimet eivät sammu itsestään.
– Sammuta sulkemalla kansi.
– Täytetty Zippo sytytin sisältää syttyvää nestettä.
– Täytä hitaasti, älä laita liikaa bensaa sytyttimeen.
– Pyyhi Zippo sytytin ja kädet puhtaaksi bensasta ennen sytyttämistä.

BENSAN LISÄYS  

Irrota sytyttimen sisäosa kuoresta. Nosta pohjassa olevaa paksumpaa vanua ja lisää bensaa paksun vanun alle pehmeään vanuun. Noin kolme puristusta on sopiva määrä. Älä laita liikaa bensaa. Laita sisäosa takaisin kuoreen. Kuivaa sytytin ja kädet ennen sytyttämistä. Bensa on syttyvää nestettä.

KIVEN VAIHTO

Ruuvaa ruuvi sytyttimen sisäosan pohjasta auki. Poista ruuvi ja siihen liittyvä jousi. Muista poistaa vanha kivi putkesta. Laita uusi kivi putkeen ja laita jousi paikalleen ja ruuvaa ruuvi kiinni. Muista ruuvata ruuvi kokonaan kiinni, muuten kantta ei pysty sulkemaan kunnolla. Jos pyörä juuttuu kiven vaihdon jälkeen, käännä pyörää taaksepäin muutaman kerran. Pidä ylimääräisiä kiviä paksumman vanun alla. Jousen päässä oleva messinkinen kivenpidike ei ole sytytinkivi, jos huomaat sen kuluneen, lisää uusi kivi.

SYDÄMEN VAIHTO

Kun sytyttimen sydän tulee mustaksi hiilestä, vedä sydäntä pihdeillä, kunnes puhdas sydän tulee esiin. Leikkaa sydän reunan korkuiseksi ja suorista sydän. Sydämen ollessa lopuillaan vaihda sydän kokonaan. Poista sisäosan täyte pinseteillä. Laita uusi sydän paikalleen ala-kautta vetämällä ylhäältä pinseteillä. Laita vanutäyte takaisin pienissä erissä ja kierrä sydän näiden vanupallojen ympärille. Muista leikata sydän reunan korkuiseksi.

Takaisin ylös
Tuote on lisätty ostoskoriin